Feest
Dozen
FAQ
Blog
0

ANTIPASTI: ITALO-BELGIO

Een beleving op zich!

Onze hapjes zijn een perfecte combinatie van al het goeds uit deze 2 werelden.

Italiaanse lekkernijen en Belgische smaakbommetjes om u tegen te zeggen.

Wat hebben ze gemeen: ze zijn allemaal uitgezocht bij kleine boeren die met liefde voor de natuur en trots de lekkerste producten maken.

Smaakvolle Pecorino Romano

Belgische brokkel oude kaas van ‘t Groenhof

Fetablokjes van Bosschelle

Bressoala rolletjes

Gentse uuflake

Gardinièri van Belgische groenten

Geroosterde hazelnoten uit Piemonte

Dip van gekruide Ricotta van de Zuivelarij

3 tapenades van het seizoen

Foccaccia met olijfolie en zoute

Grissini

Knabbelgroentjes van de Seizoenschuur

ANTIPASTI: ITALO-BELGIO

Een beleving op zich!

Onze hapjes zijn een perfecte combinatie van al het goeds uit deze 2 werelden.

Italiaanse lekkernijen en Belgische smaakbommetjes om u tegen te zeggen.

Wat hebben ze gemeen: ze zijn allemaal uitgezocht bij kleine boeren die met liefde voor de natuur en trots de lekkerste producten maken.

Smaakvolle Pecorino Romano

Belgische brokkel oude kaas van ‘t Groenhof

Fetablokjes van Bosschelle

Bressoala rolletjes

Gentse uuflake

Gardinièri van Belgische groenten

Geroosterde hazelnoten uit Piemonte

Dip van gekruide Ricotta van de Zuivelarij

3 tapenades van het seizoen

Foccaccia met olijfolie en zoute

Grissini

Knabbelgroentjes van de Seizoenschuur

Onze verse pasta’s (geserveerd met 100 % huisbereide verse Conchiglie & Casarecci)

Polpette al pomodore:

Balletjes, yummie balletjes! Wie denkt er niet met plezier terug aan de heerlijke balletjes uit je kindertijd. Onze verse casarecce is een perfecte match met de smeuïge Italiaanse balletjes in tomatensaus.

Bosco:

Heerlijk verse pasta met een hemelse mengeling van champignons en licht gerookt spek in een luchtige roomsaus. Een vleugje Piemonte met de fantastische hazelnoten als topping. Genieten van een bordje verwennerij!

All'Arrabiata:

Liever wat pittiger? Dan is deze speelse pastavorm met zacht pikante saus een topper! Oorspronkelijk komt de saus uit de streek van Lazio, Rome. Arrabiata betekent “boos” in het Italiaans, wat verwijst naar de verse chilipepers.

Alla Norma:

Pasta à la norma is waarschijnlijk één van de meest geliefde pastagerechten uit de Siciliaanse keuken. De opera Norma van Belline bracht een bepaalde kok zo in vervoering dat hij zijn heerlijke pasta met gegrilde aubergines en tomatensaus terstond la norma noemde. Geserveerd met onze verse schelpjes en afgewerkt met ricotta salata (gezouten ricotta). Bij deze heerlijkheid begin je spontaan te zingen!

Onze verse pasta’s (geserveerd met 100 % huisbereide verse Conchiglie & Casarecci)

olpette al pomodore:

Balletjes, yummie balletjes! Wie denkt er niet met plezier terug aan de heerlijke balletjes uit je kindertijd. Onze verse casarecce is een perfecte match met de smeuïge Italiaanse balletjes in tomatensaus.

Bosco:

Heerlijk verse pasta met een hemelse mengeling van champignons en licht gerookt spek in een luchtige roomsaus. Een vleugje Piemonte met de fantastische hazelnoten als topping. Genieten van een bordje verwennerij!

All'Arrabiata:

Liever wat pittiger? Dan is deze speelse pastavorm met zacht pikante saus een topper! Oorspronkelijk komt de saus uit de streek van Lazio, Rome. Arrabiata betekent “boos” in het Italiaans, wat verwijst naar de verse chilipepers.

Alla Norma:

Pasta à la norma is waarschijnlijk één van de meest geliefde pastagerechten uit de Siciliaanse keuken. De opera Norma van Belline bracht een bepaalde kok zo in vervoering dat hij zijn heerlijke pasta met gegrilde aubergines en tomatensaus terstond la norma noemde. Geserveerd met onze verse schelpjes en afgewerkt met ricotta salata (gezouten ricotta). Bij deze heerlijkheid begin je spontaan te zingen!

DOLCI: MAAK ME BLIJ

Tiramisu (wist je dat dit “trek me omhoog” of vrij vertaald “maak me blij” betekent).
Mousse al Cioccolato (waar je uiteraard ook blij van wordt)
Panna cotta met verrassend hart (waar je terug blij van wordt)
Torta di limone (die een stralende glimlach op zelfs de ergste zuurpruim tovert)

DOLCI: MAAK ME BLIJ

Tiramisu (wist je dat dit “trek me omhoog” of vrij vertaald “maak me blij” betekent).
Mousse al Cioccolato (waar je uiteraard ook blij van wordt)
Panna cotta met verrassend hart (waar je terug blij van wordt)
Torta di limone (die een stralende glimlach op zelfs de ergste zuurpruim tovert)

0


Klaar om je maaltijd te bestellen?

Bekijk pastadoos
Subtotaal€0

0476 800 244
chef@pastamakers.be
@pastamakers.doos
@pastamakers.doos
FAQ Algemene voorwaarden
De Pastamakers 2021
FAQ
Algemene voorwaarden
De Pastamakers 2021
0476 800 244
chef@pastamakers.be
@pastamakers.doos
@pastamakers.doos