Veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn pastadoos verzonden?

Alles is verpakt volgens wettelijke hygiënenormen. De koudeketen wordt dan ook volledig gerespecteerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen. We leveren jouw pastadoos met de bakfiets op elk gewenst adres in regio 9300 Aalst.

Wat als wij niet thuis zijn bij levering?

Je kan het leveringstijdstip kiezen tijdens het bestelproces en een bij vertrek voor de levering sturen we nog een reminder. Niet thuis? Onze koerier belt je op om te vragen waar onze pastadoos geplaatst mag worden. Geen reactie? Dan zetten we het bij de buren. Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor jouw box, gezien je het tijdstip zelf kan kiezen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld indien de goederen eventueel bederven doordat ze niet gekoeld bleven.

Kunnen de pasta's en sauzen ingevroren worden?

Aangezien onze pasta's en sauzen vers bereid worden kunnen die ingevroren worden.

Onze pastadozen voor je bedrijf?

Je werknemers, klantenrelaties verrassen met een heerlijke pastadoos? Eventueel een flesje prosecco of chianti daarbij? Geleverd aan huis? Gepersonaliseerd? Dat kan allemaal. Wij werken uitsluitend met hoogstaande en eerlijke producten. Stuur ons een mailtje en wij doen jullie graag een voorstel op maat.