Polpette al pomodore:
Balletjes, yummie balletjes! Wie denkt er niet met plezier terug aan de heerlijke balletjes uit je kindertijd. Onze verse casarecce is een perfecte match met de smeuïge Italiaanse balletjes in tomatensaus.
Bosco:
Heerlijk verse pasta met een hemelse mengeling van champignons en licht gerookt spek in een luchtige roomsaus. Een vleugje Piemonte met de fantastische hazelnoten als topping. Genieten van een bordje verwennerij!
All'Arrabiata:
Liever wat pittiger? Dan is deze speelse pastavorm met zacht pikante saus een topper! Oorspronkelijk komt de saus uit de streek van Lazio, Rome. Arrabiata betekent “boos” in het Italiaans, wat verwijst naar de verse chilipepers.
Alla Norma:
Pasta à la norma is waarschijnlijk één van de meest geliefde pastagerechten uit de Siciliaanse keuken. De opera Norma van Belline bracht een bepaalde kok zo in vervoering dat hij zijn heerlijke pasta met gegrilde aubergines en tomatensaus terstond la norma noemde. Geserveerd met onze verse schelpjes en afgewerkt met ricotta salata (gezouten ricotta). Bij deze heerlijkheid begin je spontaan te zingen!